JUHTKIRI: Noomitus naistepäevakingituse eest

Saarte Hääl
Copy
Foto: Arvo Meeks

Torgu kogukonnamajas toimunud naistepäevapeo korraldajad said vallaametnikelt noomida, kuna peol oli vaid 17 inimest. See olevat Torgu kandi 300 inimese kohta väga väike number ja üritus olevat teeninud vaid kitsast ringkonda.

Probleemi põhjustas jumestaja, juuksuri ja fotograafi peole kutsumine. Esimesed kaks tegid naistele pidupäeva puhul väikese ilukuuri ja kolmas jäädvustas tulemuse. Tuleb välja, et mis liiast, see liiast! Vallaametnikud küll ei täpsustanud, milline pidanuks üks naistepäevapidu nende nägemust mööda olema. Küllap nelgiõis, tükk torti ja tass kohvi.

Selle asemel, et sõna otseses mõttes tähti närida, võiksid ametnikud olla õnnelikud, et Torgus üldse veel kedagi on, kes midagi korraldab. Rääkimata sellest, et see keegi suudab raamidest välja mõelda ja teha ürituse, millise üle oleks õnnelik iga naine. Valla kummalise suhtumisega ääremaastumist ei pidurda. Osavallakogu juhi Kaupo Vipi arvutus, et 17 inimest 300-st võrdub 800 Kuressaare kodanikuga, võib olla veidi huumorimaiguline, ent tõde. Sest just seda nõuab ametnik: “Võrdne kohtlemine kõigile!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles