Muhu Liha pani tükikese saare lammast karpi

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kiire maitsev suutäis, kui ei ole aega suvel pliidi ääres askeldada.
Kiire maitsev suutäis, kui ei ole aega suvel pliidi ääres askeldada. Foto: Erakogu

Juurde lisas ta lambale killukese kohalikku lihaveist. "Kirsten Muhust tegi ümber ilusa papist karbi, Lauri Sirloinist küpsetas valmis – nii meie selle suve lemmik valmis saigi!" andis teada Muhu Liha müügijuht Kadri Kask.

Konservis kasutatud lamba- ja veiseliha on pärit Saaremaalt ja Muhust ning toote tegi valmis Sirloin OÜ Lääne-Virumaalt. Kase sõnul on praeguseks tehtud 500 karpi ja kindlasti teevad nad seda ka juurde. "Konserv säilib kaks aastat ja seda võib hoida toatemperatuuril, seepärast on seda hea suveniiriks saartelt kaasa võtta," kõneles Kask. Konserv sobib hästi leiva peale panekuks, aga ka toiduvalmistamiseks.

"Julgustame kõiki proovima – lihakonserv on maitsev ja praktiline," kiitis Kask. Osta saab uut toodet Liiva ja Rae Coopist ning edaspidi ka kõikidest turismikohtadest saartel. "Kena kingituseks kaasa võtta ja kiire maitsev suutäis, kui ei ole aega suvel pliidi ääres askeldada," soovitas Muhu Liha müügijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles