Algab Saare maakonna noorsportlase stipendiumi konkurss 2019

, SSMA juhatuse esimees
Copy
Staadion.
Staadion. Foto: unsplash.com

Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsioon (SSMA) kuulutab välja Saare maakonna õppiva noorsportlase stipendiumi konkursi. Konkursi sihtgrupp on maakonnast pärit kuni 25-aastased spordialase tegevusega silma paistnud noored, kes õpivad taotluse esitamise hetkel kõrgkoolis. Stipendiumi suurus on 750 eurot.

Sporditegemise eesmärk ei pea tingimata olema tippsportlaseks saamine. Stipendiumi määramine näitab noortele, et nende kodusaare inimesed ei ole neid unustanud ja on uhked noore sportlase saavutuste-tegemiste üle. Samuti annab stipendium stipendiaadile pisut tuge õpinguteks ja spordialaseks tegevuseks.

Stipendiumi väljaandmise algataja on Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsioon. Stipendiumi eelarve kujuneb läbi Eesti Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupi ning Saaremaa ja Muhu valla toetuste. Kandidaate saavad esitada kõik eraisikud (k.a kandidaadid ise) ja organisatsioonid. 

Taotluse vorm asub Saaremaa spordiliidu kodulehel www.saaresport.ee ja see tuleb saata märgusõnaga “Spordistipendium” e-meilile mati.maetalu@kuressaare.ee või paberkandjal aadressile Vallimaa 16a, 93819 Kuressaare (Kuressaare Spordikeskus).

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 21. juuni 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles