Joomased magajad moodustasid veerandi politsei“klientidest”

Saarte Hääl
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Saarte Hääle arhiiv

Möödunud nädalal tegelesid politseinikud 84 juhtumi lahendamisega. Neist neljandik ehk 20 juhtumit olid seotud väljakutsetega, kus tänavatel ja haljasaladel magasid alkoholijoobes inimesed või siis tarvitasid avalikus kohas alkoholi.

Kokku toimetati politseijaoskonda 12 inimest, neist kainenema jäeti neli, teatas Kuressaare arestimaja juhtivpolitseinik Aare Allik. “Alkoholi tarvitamine avalikus ruumis on seadusega keelatud ning seda asjaolu ei muuda ka päikesepaisteline ja soe ilm,” ütles ta, kutsudes üles tänavatel purjutavatest ja peatäit väljamagavatest inimestest teavitama politseid hädaabinumbril 112.

Alanud nädalal on politseipatrullide prioriteet liiklusvoogude rahustamine maanteedel. Nädala alguses on liikluspatrullide sihtalad Kihelkonna maantee Laheküla–Paevere piirkond ja Kuivastu maanteel Valjala–Masa piirkond.

Reede ennelõunal ja laupäeval kontrollis politsei kokku 604 sõidukijuhti. Reidide käigus eemaldati liiklusest kolm alkoholi tarvitanud sõidukijuhti.

Laupäeva õhtul kell 23.21 juhtus liiklusõnnetus Sõmera–Kärla–Uduvere tee 13. kilomeetril. 34-aastane mees kaotas sirgel teelõigul sõiduauto Audi A4 üle kontrolli ja sõiduk paiskus vasakule kraavi katuse peale. 

Kuressaare päästekomando päästjad lõikasid juhi autost välja ja kiirabi toimetas mehe haiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles