HOBI: Kuressaare Lions-klubi Piret naised on kui perekond

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
HEATEGEVUSMÜÜK: Sel aastal olid aianduspäevadel ametis (vasakult) Ursula Pajul, Sille Väli, Kaia Faelmann, Sirle Merisalu, Merle Rekaya ja esiplaanil Eerik Elias Rekaya.
HEATEGEVUSMÜÜK: Sel aastal olid aianduspäevadel ametis (vasakult) Ursula Pajul, Sille Väli, Kaia Faelmann, Sirle Merisalu, Merle Rekaya ja esiplaanil Eerik Elias Rekaya. Foto: Erakogu

11 aastat tagasi Kuressaares asutatud heategevuslikust Lions-klubist on saanud ühtehoidev seltskond, kelle jaoks on heategevusele lisaks oluline koosolemine ja -tegemine.

LC Kuressaare Piret

Asutamise kuupäev 20.05.2008

Liikmed: Anu Mets, Hille Suurna, Kaia Faelmann, Merle Rekaya, Signe Sarah Arro, Sirle Merisalu, Ursula Pajul, Urve Tiidus, Sille Väli, Ülle Lätt.

Lions-liikumine on Eestis oma juured tugevalt maasse ajanud. Saaremaalgi oli Pireti klubi asutamise ajaks üle 20 aasta tegutsenud meestest koosnev Kuressaare Lions- klubi ning kõlas arvamusi, et kas teine sama eesmärgiga seltskond nende kõrvale  mahubki. Mahtus. Olgugi et ajapikku on liikmeskond kahanenud 20 naise pealt 10 peale, on allesjäänud enda sõnul rohkem kui klubiliikmed. Justnagu sõbrannad. Viis nendest – Sille Väli, Merle Rekaya, Signe Sarah Arro, Ursula Pajul, Sirle Merisalu – tulid Saarte Hääle vestlusringi Pireti tegemistest rääkima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles