Mees istutas linnast varastatud potililled oma aeda

Saarte Hääl
Copy
Foto: Lembi Tooming

Kuressaare kesklinnast kaduma läinud potilillede müsteeriumi lahendasid politseinikud eelmisel nädalal kiiresti.

Kuressaare jaoskonna juhtivuurija Ahti Lepp ütles, et 46-aastane lillelemb meesterahvas oli juba jõudnud lilled oma aeda maha istutada. "10-eurose varalise kahju eest tuleb vargal nüüd trahvi näol kukrut kergendada 200 euro jagu," sõnas Lepp.

Nädala jooksul registreeriti politseijaoskonnas 27 korrarikkumise teadet. Alustati üht kriminaalmenetlust Kuressaarest Grand Rose spaahotelli juurest minema viidud Kia Sportage asjus. Veidi hiljem selgus Praakli külas, et sõiduauto oli võtnud politsei vana tuttav, varem mitmete autoärandamiste ja varguste eest kohtulikult karistatud 25-aastane mees.

Nüüd istub ta arestimajas ja ootab kohtuistungit, kus lisaks tuleb tal vastust anda Saare Selverist varastatud alkoholi eest.

21 väärteomenetlusest 16 olid liiklusalased rikkumised, millest omakorda 11 kiiruseületamised. Alaealiste napsitajate suhtes algatati kolm väärteomenetlust. Nädala jooksul toimetati kainenema neli inimest.

"Läheneva jaanipäeva eel kutsume kõiki jaanipäevalisi üles käituma korrektselt ja seaduskuulekalt. Olge liikluses tähelepanelikud ja rooli minnes jälgige oma seisundit. Ka politsei hoiab neil päevil liiklejatel teravalt silma peal, et võimalikud rikkujad kohe liiklusest kõrvaldada," teatas Ahti Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles