Tormi Joonatan Metsla koondisega teine

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Korvpall.
Korvpall. Foto: Internet

Paides lõppenud U14-vanuseklassi korvpalli Balti matšil saavutas Eesti poiste koondis Läti järel ja Leedu ees teise koha, kaasa tegi ka Orissaare poiss Tormi Joonatan Metsla.

"Tormi on perspektiivikas poiss," tõdes treener Mati Rüütel. "Ta on väikesest peale usinalt harjutanud, hea tehnika ja korraliku viskega, seepärast on kõik võimalik. Ta on praegu 1.85 pikk, aga küll neid vajalikke sentimeetreid ka juurde tuleb."

Esimeses kohtumises kaotas U14 koondis lätlastele 65 : 90. Tormi Joonatan Metsla sai mänguaega 3 minutit, selle ajaga ta oma punktiarvet ei avanud. Teist võistluspäeva jäi kroonima Eesti noormeeste korvpallikoondise 72 : 70 võit Leedu eakaaslaste üle. Metsla sai mänguaega ligi 17 minutit ja viskas 4 punkti. Turniiri viimases kohtumises sai kõigile võrdselt mänguaega andnud koondis 94 : 76 jagu väljaspool arvestust kaasa teinud TTÜ KK / Rae SK U15 tiimist.

"See, et Tormi võiks koondises olla, oli meie ootus," tunnistas Mati Rüütel. "Koondise puhul sõltub muidugi palju sellest, kui tiheda aastakäiguga on tegemist ja milline on treenerite nägemus koosseisust. Kokkuvõttes on Tormi kaasamängimine igati meeldiv."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles