Tähelepanu kaotus lõppes kraavisõiduga

Andres Sepp
Copy
VÕSA VÕTTIS HOO MAHA: Kui sõiduauto täie hooga kraavi põrutas, ei jäänud õnneks kohe ette suuri puid, vaid maantee ääres kasvanud võsa, mis kiirust maha võttis.
VÕSA VÕTTIS HOO MAHA: Kui sõiduauto täie hooga kraavi põrutas, ei jäänud õnneks kohe ette suuri puid, vaid maantee ääres kasvanud võsa, mis kiirust maha võttis. Foto: Irina Mägi

Kuressaare–Panga maanteel Saia külas sõitis kolmapäeva hommikul kraavi sõiduauto, mille roolis olnud naine pööras tähelepanu tagaistmel olnud lastele ja auto kaotas juhitavuse.

Enne pidamajäämist mööda maanteed ja maanteekraavi mitusada meetrit edasi lohisenud auto muutus avarii tõttu kasutamiskõlbmatuks. Aastavanune Toyota tuleb kindlustuse hinnangul maha kanda. Inimesed viga ei saanud.

“Hoolimata sellest, et tegu oli õnneliku õnnetusega, tuletan meelde, et sõiduki roolis olles tuleb keskenduda liiklusele ja sõiduki juhtimisele, mitte kõrvalistele tegevustele või teistele autos viibivatele isikutele, kes tähelepanu teelt mujale võivad tõmmata. Nii tagame liiklejate, sealhulgas enese ohutuse,” ütles politsei pressiesindaja Kerstin Meresma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles