Noortekeskused said üle 5000 euro toetust

Saarte Hääl
Copy
Raha.
Raha. Foto: pxhere.com

Eesti noorsootöö keskuse korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursi kaudu said toetust kaks Muhu ja Saaremaa projekti noorsootöö arendamiseks ja noortele paremate võimaluste pakkumiseks. Projekte toetati rohkem kui 5000 euroga.

Muhu noortekeskuse eestvedamisel ja koostöös teiste keskustega viiakse ellu projekt “Kaasaegsed mängutehnoloogiad Eesti suursaartele”. Tornimäe, Orissaare ja Muhu noortekeskusse ostetakse mitmeid arendavaid nutivahendeid, mille abil hakatakse korraldama e-spordi võistlusi, tutvustatakse virtuaalmaailma valdkonda, mänge ja üldisi suundi.

Lääne-Saare avatud noortekeskused said toetust projektile “Kaasaegne puuonn ehk Miks enam puu otsas ei magata?”. Ostetakse neli ripptelki ja neli võrkkiike ning korraldatakse neli seiklusmatka koos telkimisega puu otsas, saades uusi teadmisi matkamisest, astronoomiast ja muust.

Matkad on algatatud ja korraldatud noorte endi poolt – matkatarkusi õpetavad noored üksteisele ise, spetsiifilisemate teemade korral kutsutakse tegevusjuhendajaid ja spetsialiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles