Ken Torn ja Kauri Pannas sõitsid end Poolas võidule

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Kauri Pannas (vasakul) koos Ken Torniga.
Kauri Pannas (vasakul) koos Ken Torniga. Foto: Erakogu

Rallisõitjad Ken Torn ja Kauri Pannas sõitsid end Poolas Euroopa meistrivõistluste (ERC) etapil juunioride arvestuses esikohale.

“Euroopa meistrivõistluste arvestuses võita, ja seda kaks korda järjest, on meie jaoks suur asi,” rääkis Ford Fiesta R5-l sõitnud Ken Torn, lisades, et tema viimase aja saavutuste hulgas on see kindlasti kõrgel kohal. “Edu tõi kindlasti hea tiimitöö ja kõik läks päris hästi, suutsime näidata kiireid aegu. Mõned asjad lasime muidugi sisse ka, aga midagi eriti keerulist ja saatuslikku seekord meie jaoks õnneks ei juhtunud.”

Juunioride ehk ERC 3 arvestuses klassivõidu võtnud Ken Torn ja Kauri Pannas pidasid tõsise duelli norralase Sindre Furusethi ja hispaanlase Efren Llarenaga. Hispaanlane sõitis aga viimasel päeval teelt välja ja norralane sõitis teise päeva õhtul vastu kivi. Nii tõusid Torn ja Pannas klassi võitjaks 37,8 sekundiga Furusethi ees, kolmandaks tuli rootslane Adam Westlund.

“Murdepunkt oli see, kui Furuseth oma autol rehvi lõhkus ja ega ta lõpus eriti ei surunud ka. Ilma selleta oleks tema vastu raske olnud,” tõdes Ken Torn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles