ÜLESKUTSE: Orissaare internaatkool – meie kodu

Saarte Hääl
Copy
Orissaare internaatkool 1961. aastal.
M. Kald/SAAREMAA MUUSEUM
Orissaare internaatkool 1961. aastal. M. Kald/SAAREMAA MUUSEUM Foto: Saarte Hääl

Lugupeetud Orissaare internaatkooli vilistlased ning töötajad! Aasta siis oli 2007, kui otsustati lüüa hingekella Orissaare internaatkoolile. Sellelt 12 aastat vaikinud ja tolmu kogunud kellalt puhutakse tänavu 27. juulil tolm, et tuua meie ühisesse koju kokku kõik, kes selles hoones üles kasvanud ning jätnud sinna oma aja, oma hinge, oma armastuse.

Meil avaneb ainukordne võimalus keerata lukust lahti see uks, et aulas pidada väärikas mälestusaktus ning külastada neid ruume, kus Sina, lugupeetud kasvandik, oma tarkust ammutasid ja oma ilu-und magasid, ning kus Sina, lugupeetud pedagoog, oma tarkust, väärtusi ja elukogemust meitega jagasid.

Me ei tea, mida toob tulevik sellele majale. See võib jääda meile viimaseks korraks näha seda maja sellisel kujul, sellises vormis. Ükskõik, millises seisus see maja on, oli see koduks minule, Sinule, meile kõigile. Tule, meenuta, jaga mälestusi, emotsioone. 

Tulge ja teeme sellest ainukordse ja meeldejääva sündmuse, mida oleks võimalik meenutada ka aastakümneid hiljem nii sõnas kui ka pildis. Olete kõik Orissaarde oodatud! 

Täpsemat infot kokkutuleku kohta saab telefonil 522 8323.

Annika Vaher

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles