Taritu tubateatrile Räpina festivalilt laureaaditiitel

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
MÜSTEERIUMI tõid lavale (vasakult) Toivo Prostang, Harald Tõru, Kaidi Ottis, Väino Uibo, Terje Tarkin, Kai Prostang, Aili Salong ja Katrin Paju.
MÜSTEERIUMI tõid lavale (vasakult) Toivo Prostang, Harald Tõru, Kaidi Ottis, Väino Uibo, Terje Tarkin, Kai Prostang, Aili Salong ja Katrin Paju. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Räpinas toimunud 19. külateatrite festivalil pälvis Taritu tubateater lavastusega "Mis juhtus Õllepruuli tänaval?" laureaaditiitli.

Tšehhi näitekirjaniku Peter Karvaši tüki on kohandanud ja lavastanud Väino Uibo, kes sai  oskusliku näitejuhitöö eest ka eripreemia. Sama lavastus noppis peaauhinna ka aprillis Salmel toimunud Provintsiteatripäevadel.

Näitlejapreemiatega tunnustati Aili Salongi ja Katrin Paju Taritu tubateatri lavastuses "Mis juhtus Õllepruuli tänaval?" ning Meelis Juhandit Salme vallateatri lavastuses "Pink". Rollipreemiaga märgiti ära Kärla näiteseltsi liikmed Hannes Tali Gunnar Ploomi osatäitmise eest ja Jüri Tõru kelneri rolli eest lavastuses "Tükike minust on osake sinust". 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles