Ametikoolis algas täiendav vastuvõtt

Saarte Hääl
Copy
Kuressaare ametikool
Kuressaare ametikool Foto: facebook.com

Kuressaare ametikool võtab kuni 8. septembrini vastu sooviavaldusi õppimiseks nendel erialadel, kus on vabu õppekohti.

"Tervikuna läks sellesuvine vastuvõtt korda, avaldusi esitati oluliselt rohkem kui mullu," ütles ametikooli direktor Neeme Rand. "Mõne eriala vastu oli väga suur huvi, teise vastu jälle väiksem ning seetõttu on lisavõimalus nendel noortel või täiskasvanutel, kes veel soovivad septembrist uusi oskusi omandama asuda."

Põhihariduse järgsetes kutsekeskhariduse õpperühmades, kus lõpetaja omandab nii ameti kui ka keskhariduse, on vabu kohti ehitusviimistluse, koka, majutusteenindaja ja sõiduautotehniku erialal.

Tsükli- ja õhtuõppes saab veel õppima tulla giidi, koka, nahkkäsitöö, stilisti ja õmbleja erialale. Töökohapõhises õppes saab aga õppida spaateenindajaks, hooldustöötajaks või klienditeenindajaks kaubanduses. Vastavalt sellele, kuidas kohad täituvad, uuendatakse erialade loetelu jooksvalt kooli veebilehel kuni 8. septembrini.  Lisainfot saab telefonil 4524 600.

Sisseastumisavaldusi võetakse vastu tööpäeviti ametikooli linna õppehoones. Avalduse saab esitada ka ametikooli veebilehe kaudu SIIT.

Tänasest neljapäevani korraldatakse ametikoolis sisseastumisvestlusi ja -katseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles