Incap investeerib 2,1 miljonit tootmisliinidesse

Saarte Hääl
Copy
Incap.
Incap. Foto: Arno Mikkor

Incapi elektroonikatehas uuendab 2,1 miljoni euro eest oma tootmisliine, et tagada Kuressaare tehases kaasaegne ja paindlik elektroonikaseadmete tootmine.

Investeeringu raames pikendatakse ühe tootmisliini lepingut ja vahetatakse teine tootmisliin välja täiesti uue vastu. Ühe tootmisliini uuendamine ja teise tootmisliini asendamine täiesti uue tootmisliiniga viiakse lõpule tänavu novembris, teatas ettevõte.

Incap Electronics Estonia juhatuse liikme Greg Grace’i sõnul on 2017. aastal tehtud investeering SMT- ehk pindmontaaži tehnoloogia tootmisliini kasvatanud Incapi tulemusi. "Meie suurenenud tootmisvõimekus ja paindlikkus on võimaldanud meil pakkuda oma klientidele rohkem lisaväärtust ja valmistada oma tootmist ette vastavalt klientide konkreetsetele vajadustele," rääkis ta. 

Incapi tootmine toimub nii Saaremaal Kuressaares kui ka Indias Tumkuris ning osa meeskonnast asub Helsingis ja Hongkongis. Kogu grupi eelmise aasta käive oli 59 miljonit eurot, kasvades aastaga 21,5 protsenti. Ettevõtte kasumiks kujunes 5,8 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles