SAAME TUTTAVAKS: Riin Jürgenson hindab töömeeleolu ja nalja

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KLASSIÕPETAJA: Riin Jürgensoniga (teises reas paremal) jäid esimesel koolipäeval koos pildile (esimeses reas vasakult) Ron Tüür, Andero Kesküla, Mattias Jürisson, Kristin Kreis, Toomas Ling, Margus Jõeleht, Hendrik Osa. Teises reas on vasakul õpetaja Anne Auväärt ja Emil Franclin Saar.
KLASSIÕPETAJA: Riin Jürgensoniga (teises reas paremal) jäid esimesel koolipäeval koos pildile (esimeses reas vasakult) Ron Tüür, Andero Kesküla, Mattias Jürisson, Kristin Kreis, Toomas Ling, Margus Jõeleht, Hendrik Osa. Teises reas on vasakul õpetaja Anne Auväärt ja Emil Franclin Saar. Foto: Kalmer Saar

Muhu põhikooli sattus uus klassiõpetaja Riin Jürgenson tööle nii, nagu seda ikka tehakse – kandideeris vabale õpetajakohale. "Muhusse on toonud mind elu," tunnistab õpetaja Jürgenson. Muhus on tema elukaaslase juured ja ta on siin ka kooli lõpetanud. "Minu hinnangul on ta siit väga hea hariduse saanud," kiidab Riin Muhu kooli. Nüüd käib peale ema Riinu Muhu koolis ka pere vanim laps ja noorim alustab kooliteed tuleval sügisel.

Õpetaja Riin Jürgensonile meeldib enda sõnul väga see parajalt pisike kool oma traditsioonide, kultuuripärandi hoidmise, heade õpitulemuste, toredate laste ja õpetajatega.

Esimene koolipäev oli tema jaoks oluline, nii nagu ta on seda Riinu arvates vist kõigile kooli töötajatele. Ole sa siis koolis töötanud kas kauem või vähem aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles