Jalgpallur Mairo Miil debüteeris U21 koondises

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Mairo Miil triblamas.
Mairo Miil triblamas. Foto: Alver Kivi/Saarte Hääl

Kui varem tegi jalgpalli U21 koondises debüüdi Rasmus Saar, siis teisipäevases kohtumises sai võõrsil Poola vastu 0 : 4 kaotatud mängus samaga hakkama FC Kuressaare kaitsja Mairo Miil.

Selle sammuga astus Mairo Miil Mihkel Aksalu, Maikko Mölderi, Sander Viira ja Rasmus Saare kõrvale. 

“Kindlasti väga oluline samm karjääris, siit saab ainult edasi minna ja kõvasti pingutada, et neid tugevaid mänge veel tuleks,” rääkis Mairo Miil. “Üldpildis läks individuaalne mäng okeilt, aga kahjuks jäid vastaste löödud väravad kripeldama. Nad olid palliga päris tehnilised, kuid meid ei mängitud üheski väravaolukorras konkreetselt üle, vaid pigem tegime teatud kohtades ise valesid otsuseid, mis ka kohe ära karistati sellisel tasemel.”

Miil usub, et siit on võimalus jõuda A-koondisesse ja see peab olema eesmärgiks. “Igal jalgpalluril on eesmärgiks oma rahvuskoondist esindada,” märkis ta. “See oli mul alles esimene mäng U21 eest ja A-koondisesse pääsemiseks on veel kindlasti hetkel vara. Kõigepealt on vaja kõvasti tööd teha, et saada rohkem mänge U21 eest ja saada hakkama U21 vanuste mängijate vastu, eks siis tulevikus ole näha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles