Liis Lepikule FC Floraga teine meistritiitel

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Liis Lepik mänguplatsil.
Liis Lepik mänguplatsil. Foto: Alver Kivi

Eesti naiste jalgpallimeister on teist aastat järjest FC Flora, kes kindlustas tiitli kolm vooru enne hooaja lõppu. Kahekordne kullaomanik on nüüd ka keskkaitsja Liis Lepik.

“Meistritiitli võitmine on suur kordaminek, aga ei tohi unustada, et hooaja lõpuni on veel kolm mängu jäänud,” ütles Lepik. “Meistritiitli tõi kogu võistkonna südikas töö terve hooaja vältel. Oleme sel aastal päris palju hea tasemega mänge saanud Balti liigas ja Meistrite liigas, meil on võistkondlikku sisu ning treenerid suutsid meie paraboolid ja integraalid toimima saada.”

Otsustavaks osutunud kohtumises alistati laupäeval Saku Sporting võõrsil 4 : 0. Florakate poolelt sai tabamuse kirja ka Liis Lepik.

“Ma arvan, et enda panuse ja kogu hooaja kokkuvõtted alles tulevad, sest hooaja lõpuni on veel natukene minna,” lausus Liis Lepik. “Tiitli kaitsmist ja võitmist on raske võrrelda, sest võistkonnana keskendume igaks mänguks eraldi ja seame väiksed eesmärgid, mille õnnestunud saavutamine toobki hooaja lõpus kolm karikat. Hooaja sees me tiitli võitmisest kui eraldi eesmärgist ei räägi. Oluline on mängida ilusat jalgpalli ja võistkondlikult areneda.”

Liis Lepik kuulub taas ka Eesti naiste koondise koosseisu, kus on saanud ka mänguaega. “Koondises tagasi olla on mul hea meel, kuigi eelolevad mängud Türgi ja Kosovo vastu pean töö ja kooli tõttu vahele jätma, aga värvide sinimustvalge kandmine on sportlase jaoks alati üks erilisemaid – nii ka minu jaoks,” tunnistas keskkaitsja, kes järgmisele hooajale oma sõnul veel mõelnud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles