Võrkpalliklubil nüüd kihelkondade motiivides mängusärgid

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
KIHELKONNAKIRJAS: Beau Grahamil Mustjala, Reto Giegeril Kihelkonna, Taavi Preil Kaarma, Mart Toomil Kihelkonna, Robin Albal Kärla, Johan Vahteril Jaani, Rauno Tammel Kaarma, Alari Saarel Muhu, Helar Jalal Valjala, Artis Caicsil Karja, Daniel Macielil Pöide, Markus Uuskaril Püha, Javier Jimenezil Kärla, Henri Treialil Anseküla ja Harri Palmaril Jämaja kihelkonna motiividega särk.
KIHELKONNAKIRJAS: Beau Grahamil Mustjala, Reto Giegeril Kihelkonna, Taavi Preil Kaarma, Mart Toomil Kihelkonna, Robin Albal Kärla, Johan Vahteril Jaani, Rauno Tammel Kaarma, Alari Saarel Muhu, Helar Jalal Valjala, Artis Caicsil Karja, Daniel Macielil Pöide, Markus Uuskaril Püha, Javier Jimenezil Kärla, Henri Treialil Anseküla ja Harri Palmaril Jämaja kihelkonna motiividega särk. Foto: Valmar Voolaid

Saaremaa Võrkpalliklubi meeskond esitles reedel Kuressaare spordihoones BIGBANK Tartu vastu mängitud hooajaeelses kontrollkohtumises oma uut mänguvormi, mille kujundus meenutab maakonna ajaloolisi kihelkondi.

"Tahtsime teha midagi teistmoodi," ütles Saaremaa võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp. "Klubi toetajad on Saaremaa patrioodid ja mõtlesime, kuidas kodusaart veelgi paremini esile tõsta. Nii said meeste särgid pisut ajaloohõngulised, sest maakonna kihelkonnad on iga mängija särgil vastava triibuna välja toodud. Lisaks rinnal olevale "Visit Saaremaale" on särgil veel vaid klubi logo ja Saaremaa vapp."

Ühtegi seni särgil ilutsenud sponsorreklaami Saaremaa Võrkpalliklubi mängijate särkidel tänavu pole. Sepa sõnul piisab, kui toetajate reklaamid on mängu ajal saalis plakatitel.

Uue võistlusvormi disainis saarlasest moelooja Piret Puppart. "Ta on selles valdkonnas Eestis kindlasti üks paremaid tegijaid," põhjendas Hannes Sepp. "Andsime Piretile ülesande promoda särkidel Saaremaa ajaloolisi kihelkondi, sest soovime välja tuua meie ajaloolise pärandi."

Eesti olümpiakoondislaste rõivaid disaininud Puppart ütles, et võrkpallurite seatud ülesanne ei olnud keeruline, küll aga pakkus põnevust, sest iga kihelkonna vöökiri tuli arhiividest välja otsida. 

"Ega ma ju meie võrkpalliklubi igapäevaste tegemistega kursis ei ole, aga üldiselt on nad tublid," lausus Puppart. "Mulle meeldib nende initsiatiiv, mis nad on kodupubliku ja kogukonna kaasamiseks teinud ning minu hinnangul on saavutatud suurepäraseid tulemusi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles