Kuressaare Soojus otsib juhatuse liikmeid

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
AS-i Kuressaare Soojus juhatuse liikmed Paul Leemet ja Jaan Mehik.
AS-i Kuressaare Soojus juhatuse liikmed Paul Leemet ja Jaan Mehik. Foto: Sander Ilvest / Saarte Hääle arhiiv

Saaremaa valla soojaettevõte on välja kuulutanud konkursi juhatuse liikmete leidmiseks, kandideerida kavatseb ka Paul Leemet, kes praegugi juhatuse liige. 

Teine praegune juhatuse liige Jaan Mehik on puhkusel ning tema plaanidest eile aimu saada ei õnnestunud. Paul Leemeti sõnul ei ole tema kolleegi käest küll kuulnud, et too ei sooviks jätkata. 

Ettevõtte nõukogu esimees Tambet Kikas ütles, et jätkatakse kaheliikmelise juhatusega. Juhatuse liikmetest ühe kanda on majandus ja üldjuhtimine ning teisel tehniline pool. 

Kikase sõnul on arutatud, et kuna vallavalitsusel energeetikaalane kompetents puudub, võiks soojaettevõte olla valdkonna teemasid koondav partner. See eeldaks tema sõnul ühe töökoha loomist, kus töötav inimene seda valdkonda hästi tunneb ning on arendusse ja tulevikku vaatav. Seda nii soojafirma enda arendamiseks kui ka valla energiamajandust koordineeriva asutusena.

Viimasel ajal on palju juttu olnud ettevõtte müügist. Kikase sõnutsi ei saa sellest rääkida kindlas kõneviisis. Esmalt tuleb ära oodata ettevõtte hindamine ja siis on aeg aruteludeks. 

Tambet Kikase sõnu kinnitas ka vallavanem Madis Kallas. "Vallal on investeeringuteks raha piisavalt ja kordan, et mingit survet Kuressaare Soojuse müügiks vallal ei ole," ütles Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles