Reketi uue albumi “Kulutuli” juures lõi kaasa saarlane

Saarte Hääl
Copy
Reket, Alexander Sannik ja nublu
Reket, Alexander Sannik ja nublu Foto: Erakogu

Räppar Reketi viienda stuudioalbumi “Kulutuli” 11 loost neli on produtseerinud saarlane Alexander Sannik, kes osales ka Reketi eelmise plaadi "Rahu" tegemisel.

"Koostöö oli väga sujuv ja mõnusalt nö. sirgjooneline, mis tähendab, et ei olnud ühtegi takistust ees. Andsime kuuma ja tegime need lood ära," ütles Sannik. "Kolm lugu sündisid suvel ning üks sügisel," lisas ta.

Reket ütles, et käis juulis Saaremaal Alexandriga nö laululaagrit pidamas. "Tema küttis biite teha ja mina kirjutasin laule. Vahepeal käisime kala püüdmas. Kolme päevaga kolm lugu valmis saades, mõtlesin, et mul veel peaaegu pool aastat aega, et soovi korral 2019. aastal kauamängiv välja anda. Nii valmiski lõviosa lugusid suve lõpus ja sügise alguses. Et ennast ja kuulajat mitte ära väsitada, üritasin albumile panna võimalikult eriilmeliste kõladega laulud," rääkis ta.

Sannik lisas, et peale kala püüdmise käidi loomekulgu ka saunas ammutamas. "Tuju oli hea ning muss sündis justkui iseeneesest."

Lugude produtseerimisel osalesid ka Paul Oja, Lauri Täht, Avoid Dave ja USA-s helilooja-produtsendina tegutsev Ms. Madli.

Reketi viimane kauamängiv “Rahu” püsis Spotify Eesti TOP40’s 78 nädalat, album “Super ei” tõstis Reketi 2018. aasta Eesti Muusikaauhindade hip-hop kategooria nominendiks ning “Tuule tee” troonis 2016. aastat Deezeri statistika kohaselt Eesti kuulatuima plaadina.

Kuula uut plaati SIIT (Youtube) ja SIIT (Spotify)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles