JUHTKIRI: Pedofiilid häbiposti!

Saarte Hääl
Copy
Hirmunud poiss. Foto on illustratiivne.
Hirmunud poiss. Foto on illustratiivne. Foto: www.freepik.com

Laste seksuaalne väärkohtlemine on kole teema, millest tavaline inimene ei taha mõeldagi. Pea liiva alla peitmisest abi paraku pole – pedofiile ja nende ohvreid on palju rohkem, kui arvatagi oskame.

Paraku kõik need kuriteod ilmsiks ei tule. Oma roll on selles ehk ka kogukonna passiivsusel. Leidub neid, kes kahtlustavad või lausa teavad, et (kasu-)isa, vanaisa või onu laste vastu ebatervet huvi ilmutab. Ometi pigistavad nad silma kinni. Kuidas sa ikka oma elukaaslase, isa või peretuttava kinnimajja saadad? Need, kes jätavad asja vaid oma teada, ei anna endale aru, et lastes pedofiilil segamatult tegutseda, on nemadki süüdi selles, et üks katkine inimene on meie seas jälle rohkem.

Olgu pedofiili vanglakaristus kui tahes pikk – see on noore inimese elu rikkumise eest liiga väike karistus. On arusaadav, miks laste väärkohtlemisega seotud istungid on kinnised – kannatada saanud laste kaitseks. Samas on need inimloomad, kes oma perversseid kihusid laste peal rahuldavad, nii mõnegi arvates väärt vähemasti avalikku häbiposti, kui mitte füüsilist karistamist. Julgesid teha, julge ka tunnistada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles