Maxima külastajad tõttasid Saare laste kingisoove täitma

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Kingitused. Foto on illustreeriv.
Kingitused. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Kuressaare Maxima külastajad tegid inglipuu laste jõuluunistuste täitmiseks kingisoovidest kiiresti tühjaks.

Maxima Eesti meediajuhi Regina Salmu sõnul püüab Maxima klientide abiga tänavu täita 48 Saare maakonnas elava ning vähekindlustatud peres kasvava lapse jõulusoovid.

Kõige väiksemad kingisoovijad on alla aastased kaksikud, kellele jõuluvana toob muusikalised mänguasjad. Kõige vanem kingisaaja on aga 17-aastane noormees, kes soovis arvuti klaviatuuri. Kõige rohkem soovisid Saare maakonna lapsed arendavaid mänge ja mänguasju.

"Erilisim kingisoov oli aga 15-aastase noormehe soovitud kalastustarbed," märkis Salmu. 32 lapse kingitused on juba kauplusse toodud.

"Ootame väga ka ülejäänud 16 kingituse kauplusse jõudmist," ütles Salmu. "Neil, kes inglipuult laste jõulusoovid täitmiseks kaasa võtsid, palume kingitused poodi tuua hiljemalt 8. detsembriks."

Kingituse saab anda Maxima kassasse või infoletti. Lasteni jõuavad jõulukingid sotsiaaltöötajate abiga.

Inglipuud pandi Maxima kauplustes üles üheteistkümnendat aastat. Seekord Maxima kauplustes kerkinud inglipuudelt leiab ligi 2100 lapse jõulusoovi.

Kuna tänavu ühendas Maxima esmakordselt jõud Eesti lasterikaste perede liiduga, leiab inglipuudelt lisaks kohalike omavalitsuste abiga kogutud laste soovidele ka 500 lasterikka pere kingisoovid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles