Janek Saar jätkab lauatennisetroonil

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Janek Saar mänguhoos.
Janek Saar mänguhoos. Foto: Alver Kivi/saaremaasport.ee

Laupäeval Kuressaare spordihoones mängitud maakonna lauatennise meistrivõistlustel oli taas löömatu Janek Saar, kes võitis üksikmängus oma 33. meistritiitli.

Kõik vastased 3 : 0 alistanud Janek Saar tunnistas, et ühtegi rasket mängu seekord ei olnud, aga võita on ikka põnev. “See näitab seda, kas mul on hea vorm või on konkurents nõrk,” lausus ta, lisades, et eks siin ole nii ühte kui ka teist.

“Teise ja kolmanda koha mehed on kogu aeg vahetunud, aga esikoha olen vaid korra kaotanud. Kuna mängin klubiga ka Eesti meistrivõistluste esiliigat, siis on tänavusel hooajal olnud juba palju raskeid mänge ja mänguvorm on ka selle võrra parem.”

Üksikmängus järgnesid Janek Saarele Alari Saar ja Sven Issajev. Kokku osales 12 meest, mis on viimaste aastate keskmine. Medalipretendentidest ei mänginud kaasa vaid Taivo Esko ja Heiki Sullakatko, ülejäänud olid kõik kohal.

“Alari üllatas positiivselt, sest ta pole ju ammu mänginud ning nüüd tulla ja mängumehi võita on igati tubli saavutus,” kiitis Janek Saar igapäevaselt Saaremaa Võrkpalliklubis mängiva poja saavutust. “Teistel noortel meestel läheb meie vastu saamiseks ikka veel aega, aga ühel hetkel peame ju ka meie ikkagi lõpetama.”

Meespaarismängus võitsid kuldmedali Janek ja Alari Saar, hõbe kuulus Veljo ja Kaljo Väljakivile ning pronksmedali võtsid Taivo Esko ja Sven Issajev. Segapaarismängus tulid võitjaks Sven Issajev ja Tiia Müürisepp, teise koha said Janek Saar ja Merle Poopuu ning kolmanda koha Kaljo ja Kadri Väljakivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles