Beebide vastuvõtt lõppes pimeduses

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
PÄEVAKANGELANE: Pisike Aleksandra Saarkoppel tuli vastuvõtule koos ema Getteri ja isa Taneliga.
PÄEVAKANGELANE: Pisike Aleksandra Saarkoppel tuli vastuvõtule koos ema Getteri ja isa Taneliga. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa valla pisimate kodanike auks korraldatud vastuvõtt läks eile ajalukku sellega, et Kuressaare kultuurikeskus mattus kohe pärast sünnikirjade kätteandmist voolukatkestuse tõttu pimedusse. Pimedus valitses umbes tund aega ka suures osas ülejäänud linnas.

Need beebide vanemad, kes soovisid jõuluteemaliselt kaunistatud laval perepilti teha, pidid sellest plaanist loobuma. Pered ootamatult saabunud pimedusest ärevusse ei sattunud, vaid asusid end vaikselt, mobiiltelefonidega valgust näidates, üleriietesse sättima ja koju minema.

Oktoobris ja novembris sündinud beebide vastuvõtule oli kutsutud kokku 53 last. Nende hulka kuulus koguni kaks paari kaksikuid – üks paar poisse ja teine tüdrukuid.

Oma pisitütre Aleksandraga olid peole tulnud ka Getter ja Tanel Saarkoppel. Ema Getteri sõnul on 10. oktoobril Kuressaare haiglas sündinud Aleksandra rahulik laps.

"Kuressaare on laste kasvatamiseks väga hea koht," leidis Getter, kes armastab vankris magava beebiga linna vahel pikki jalutuskäike teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles