Saaremaal möödus aastavahetus rahulikult

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Politsei
Politsei Foto: pxhere.com

Saare maakonnas vahetus aasta politsei, päästjate ja meedikute hinnangul võrdlemisi rahulikult.

Kuressaare politseijaoskonna arestimaja juhtivpolitseiniku Aare Alliku sõnul möödusid vana aasta viimane ja uue aasta esimene päev tõsisemate vahejuhtumiteta. Kokku oli politsei lahendada 20 juhtumit. Jaoskonda toimetasid korrakaitsjad viis inimest, kainenema jäeti neist kaks.

31. detsembril lähisuhtevägivalla juhtumitest teada ei antud, kuid 1. jaanuaril said politseinikud kolm väljakutset. "Kahe puhul oli tegemist peretüliga ja ühel juhul ka füüsilise vägivallaga, mida paraku nägid pealt lapsed," tõdes Allik.

1. jaanuari öösel kella nelja ajal sai politsei teate Veeriku külast, kus sõiduauto oli kokku põrganud teele ilmunud mullikatega. Inimesed vigastada ei saanud, juhtunu suhtes alustati väärteomenetlust.

1. jaanuari õhtul põrkasid Kihelkonna–Veere maanteel kokku sõiduauto ja teele ootamatult ilmunud metssiga. Inimesed vigastada ei saanud, metssiga paraku hukkus.

Päästeamet sai Saare maakonnast vana aasta viimasel ja uue aasta esimesel päeval vaid ühe väljakutse. 31. detsembri õhtul enne kella poolt seitset oli Järise külas teele kukkunud puu ja tõkestanud mõlemad sõidusuunad. Teelt kõrvaldasid takistuse Leisi vabatahtlikud päästjad.

Kuressaare haigla ravijuhi Edward Laane andmeil oli aastavahetus haigla jaoks rahulik. Tõsisemaid pöördumisi oli kaks: üks inimene oli saanud südamelihase infarkti, teine aga kukkunud ja vigastanud selgroolülisid. Mõlemad patsiendid saadeti Kuressaarest Tallinna.

31. detsembril Kuressaare haiglas lapsi ilmale ei tulnud, küll aga sündis 1. jaanuaril tüdruklaps. Mullu sündis Kuressaare haiglas 267 last, nende seas kolm paari kaksikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles