Kuressaare haiglas said kokku staažikad seeniortöötajad

Kristina Õun
, Reporter
Copy
KOKATÄDI SUURE TÄHEGA: Rohkem kui poole oma elust haiglas kokana töötanud Selma Leesi ja Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane.
KOKATÄDI SUURE TÄHEGA: Rohkem kui poole oma elust haiglas kokana töötanud Selma Leesi ja Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane. Foto: Erakogu

Kuressaare haigla võõrustas teisipäeval taas haigla endisi kauaaegseid töötajaid. Teist aastat järjest saavad veteranid, keda tänavu kogunes 30 ringis, meenutada üheskoos kunagisi tööaastaid.

Kokkutulnuid tervitasid Kuressaare haigla nõukogu esimees Kalle Laanet, õendusjuht Piret Sarjas ning juhatuse liikmed Märt Kõlli ja Edward Laane. Aplausi saatel sooviti õnne 80-aastaseks saanud patoloogile Jermolai Rodionovile ning haigla kunagisele günekoloogile Hilja Siinorile, kes samuti 80. sünnipäeva tähistas. Haigla kauaaegsematest veteranidest oli vanu kolleege kohtama tulnud endokrinoloogiaosakonna õde Maaja Metsmaa, kes pärast 55 tööaastat mullu pensionile läks, ja Selma Leesi, kes alustas haiglas kokana tööd 1937. aastal ning töötas kuni 1990. aastani, aidates  hiljem veel üheksa aastat puhkuste ajal (see teeb kokku 62 aastat kokatööd!). Haigla ravijuht Edward Laane märkis seepeale, et 100-aastase proua elurõõmsast olekust ei paista elatud aastad kuidagi välja.

Nagu möödunud aastalgi, tõi veteranide meeleolukas kohtumine tulijaile palju rõõmu taasnägemisest ja võimalusest ammuste tuttavatega juttu veeretada. Staažikatele töötajatele esines Saaremaa ühisgümnaasiumi ansambel Varsakabi. 

Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane avaldas lootust, et seenioride kokkusaamisest saab Kuressaare haigla traditsioon. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles