Ortoosimüügipunkt kolis haiglast Aurigasse

Kristina Õun
, Reporter
Copy
KÄSI RIPPU: Eidi Õunpuu näitab Reeli Silla peal, kuidas käeortoosi õigesti paigaldada.
KÄSI RIPPU: Eidi Õunpuu näitab Reeli Silla peal, kuidas käeortoosi õigesti paigaldada. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuna Kuressaare haigla erakorralise meditsiini osakond läks remonti, pidi selle naabrusest uuele pinnale kolima ka ortoosimüügipunkt. Nüüd leiavad abivajajad selle Auriga keskusest.

"Kuigi meie põhiline tegevusvaldkond on seotud nägemise ja prillidega, on inimesed juba harjunud, et saavad meilt traumade ja kergemate spordivigastuste korral ortoose osta. Vajadusel saame tellida ka spetsiifilisemaid meditsiinilisi abivahendeid ja ortopeedilisi jalanõusid," ütles PereOptika juhataja Reeli Sild, lisades, et firmal on ortopeedia valdkonnas pikaajaline kogemus ning leping haigekassaga, mistõttu digiretseptiga saab hädaline ka soodsama hinna. 

Ortoose kasutatakse liigeste toestamiseks ning õige paigalduse korral aitavad need leevendada liigesevaevusi ning aitavad trauma järel jäseme õigesse asendisse fikseerida. Ortoos toetab liigest ja piirab selle liikumist, aidates nõnda vähendada valu ja vältida võimalike põletike teket. Poes aitab õige ortoosi leida ja selle õigesti paika panna müüja-konsultant Eidi Õunpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles