Peetri otsingud jätkuvad koos vabatahtike otsijatega

Saarte Hääl
Copy
Peeter.
Peeter. Foto: kadunud.ee

SA Kadunud vabatahtlikud otsijad kogunesid täna hommikul Sõmera bussipeatuses ning alustasid otsinguid, et üles leida reedel kadunuks jäänud 59-aastane Peeter.

Reede õhtul kella 23 paiku sai politsei teate, et Saaremaa vallas Kärla aleviku hooldekodust lahkus 59-aastane terviseprobleemidega mees. Politsei käivitas otsingud ning kontrollis teenistuskoeraga hooldeasutuse ümbruse läbi, ent meest leida ei õnnestunud. Otsingute liitusid täna hommikul SA Kadunud OPEROG otsingugrupi vabatahtlikud otsijad, kes alustasid Sõmeral maastikuotsinguid. Kohal on ka kaks politsei koerajuhti koos koertega.

Peeter on 185 cm pikk, kõhna kehaehituse ja hallide juustega. Hooldekodu info järgi on tal seljas pruuni värvi kapuutsiga poolpikk naiste jope, millel on kapuutsil valge kitsas äär, jalas tumedat värvi dressipüksid ja sinist värvi tennised. Peetri eritunnuseks on, et ta liigub veidi ettepoole kaldu ja kühmus.

59-aastane Peeter lahkus iseseisvalt, ilma kooskõlastamata 31. jaanuari õhtul kell 23:00 oma elukohast Sõmera Kodust, Sõmeral ja jäi peale seda teadmata kadunuks. Peetri tervislik seisund on ohtlik - ta unustab ja tal ei tule meelde lähimineviku sündmused, seosed, tehtud toimingud. 

SA Kadunud juht ja vabatahtlik otsija Aare Rüütel palub kõiki autojuhte, kes eile, 31.01 õhtul 23-00 vahel liikusid Kihelkonna-Kuressaare maanteel Sõmera piirkonnas ja märkasid maanteel inimest või võtsid maanteelt inimese auto peale, viivitamatult ühendust võtta SA Kadunud 24/7 infotelefoniga 6616 776. Praegu loodetakse saada aimu kadunud mehe liikumissuunast või täpsest sihtkohast.

Igasugune info on oodatud ka hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles