Ettevõtjad õppisid seminaripäeval ärikasvu kiirendama

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Saare arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurga sõnul hinnati seminaril enim, et sai igapäevarutiinist välja tulla.
Saare arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurga sõnul hinnati seminaril enim, et sai igapäevarutiinist välja tulla. Foto: Erakogu

Saaremaa ettevõtjate ärikasvu kiirendi seminaripäeval osales 11 kohalikku ettevõtet, kelle seas oli nii suuremaid tegijaid, tootjaid kui ka elamuste ja teenuste pakkujaid.

Saare arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurga sõnul läks ärikiirendi päev hästi ja täitis oma eesmärki. "Enim hinnati seda, et sai igapäevarutiinist välja tulla ja koos tiimikaaslastega olulisi ettevõtte arengut puudutavaid teemasid süvitsi lahata," sõnas Paenurk.

Tegemist oli esimese ärikasvu kiirendi seminariga Saaremaal. Kahepäevase intensiivseminari käigus panid osalejad paika ärikasvu lähiaja eesmärgid, kaardistasid takistused nende poole liikumisel ning koostasid tegevusplaani takistuste eemaldamiseks ja eesmärkide saavutamiseks.

Strateegilisi eesmärke aitasid paika loksutada tunnustatud ärikasvu treener Indrek Saul, turundusguru ja andmeanalüütik Priit Kallas ning kasvuturundaja Meelis Malk. Kogu ülejäänud veebruari jooksul on osalistel Rainer Paenurga kinnitusel võimalik kiirendil osalenud mentoritelt plaanide realiseerimisel ka lisatuge küsida. Jätkutegevuste vajadus ja sisu saab paika jooksvalt. "Kindlasti planeerime veel sel aastal ka teist kandideerimisvooru ettevõtetele, kes esimesest ringist maha jäid," lubas Rainer Paenurk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles