Saaremaa võrkpalliklubi euromäng Itaalias võib koroonaviiruse tõttu ära jääda

Saarte Hääl
Copy
Koroonaviirus. Foto on illustratiivne.
Koroonaviirus. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Itaalias Lombardias on registreeritud koroonaviiruse juhtumeid ning sellega seoses jäetakse seal ära kõik suuremaid rahvamasse koguvad spordivõistlused. Kolmapäeval peaks Milanos mängima oma CEV Challenge Cupi kohtumise sealse Powevolleyga Saaremaa Võrkpalliklubi.

Saaremaasport.ee kirjutab, et hetkel on võrkpalliklubi mänedžeri Hannes Sepa sõnul klubi äraootaval seisukohal: “Ootame vastuseid. Sellest probleemist on teadlikud nii meid võõrustav klubi kui rahvusvaheline alaliit. Meil on plaan hakata sõitma esmaspäeval hommikul, aga vastus mängu ärajäämise kohta võib tulla ka siis, kui oleme juba seal kohapel ehk siis teisipäeval või kolmapäeval.”

Hannes Sepa sõnul on meeskond jätkuvalt kohtumiseks valmistumas. Samas on rakendatud ka ettevaatusabinõusid mängijatele individuaalselt. “Itaalias sõidame oma bussiga ja avalikku transporti meil asja pole,” lausus ta.

Kümne Itaalia linna tänavad olid laupäeval inimtühjad, väljas oli näha vaid üksikuid inimesi. Kauplused, koolid ja erinevad avalikud asutused jäävad samuti teadmata ajani suletuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles