Oksjoni võitja kinkis saare pisipiigadele disainerikleidid

Kristina Õun
, Reporter
Copy
MIS SIIT SAAB? Kokk Angelica Udeküll proovib lotoõnne, kaasa elab Eestimaa sünnitusmajade toetusfondi tegevjuht Raili Friedemann.
MIS SIIT SAAB? Kokk Angelica Udeküll proovib lotoõnne, kaasa elab Eestimaa sünnitusmajade toetusfondi tegevjuht Raili Friedemann. Foto: Keili Tees

NOM-festivali kleidioksjoni võitja teatas, et tema naisel on kleite juba küllalt ning selle asemel õmmeldakse hoopis 40 pisikest kleiti Kuressaares sündivatele tüdrukutele.

Juba teist aastat korraldati NOM-festivali raames heategevuslik õhtusöök, mis kogus koostöös Eestimaa sünnitusmajade toetusfondiga raha Kuressaare haigla sünnitusosakonnale.

Õhtusöögil restoranis Ritter osales 84 inimest ja heategevusliku loterii abil õnnestus koguda 1200 eurot. Lisaks toimus õhtusöögil heategevuslik oksjon, kus läks oksjonile Mammu Couture’i kleit, mis luuakse spetsiaalselt selle võitnud naisele, tema soovide järgi.

Oksjoni võitnud härra ei olnud isegi mitte saarlane, vaid mulk, kes elab Tartus. Kuna ta võidust loobus, saavad nüüd kümned Kuressaare haiglas sündivad pisipiigad kohe pärast sündi endale disainerikleidid selga.

Oksjoni ja loteriiga õnnestus kokku koguda 3400 eurot. Umbes nädala jooksul selgub, kui palju lisandub heategevusse veel õhtusöögi osalustasudest. Varsti saame ka teada, kas saadi kokku sünnitusosakonnale tarviliku fototeraapiasüsteemi soetamiseks vajalik summa ehk natuke üle 5000 euro. Fototeraapiasüsteem võimaldab ravida kollaselt sündinud ehk kõrge bilirubiinitasemega lapsi ema ja isa juures palatis.

Ürituse peakorraldaja Triin Sepp ütles, et õhtusöök õnnestus suurepäraselt: Angelica Udeküll koos oma tiimiga viis külalised tõelisele maitserännakule ja sobivad veinid valis sinna juurde sommeljee Urvo Ugandi Livikost.

Omapoolse toetuse andsid ka Rautsi Talu, Saare Uluk, S-Link, Muhu Jäätise Wabrik, Wösel, GOSPA, Saaremaa SPA Hotellid, TH Events, Pöide Pruulikoda. “Muidugi eriliselt suur tänu Mammu Couture´ile ja kõikidele modellidele. Soengute ja meigi eest hoolitses Karaja Eesti.

Omalt poolt toetas õhtusööki 1000 euroga ansambel Onud, kes tantsitas rahvast hiliste õhtutundideni. Südamlik tänu ja kummardus kõikidele, kes loterii auhindadesse panustasid,” lausus Triin Sepp.

Järgmine NOM-festival toimub 4.–7. märtsil 2021 ja õhtusöök 5. märtsil 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles