Loomapoed üritavad toime tulla uksekaubandusega

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
UKSELT KÄTTE: 4Käppa loomapoe klienditeenindaja Kätlin Kaasik toob tellitud kauba kliendile poe ukse juurde.
UKSELT KÄTTE: 4Käppa loomapoe klienditeenindaja Kätlin Kaasik toob tellitud kauba kliendile poe ukse juurde. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaares tegutsevatest lemmikloomapoodidest on tavapärastel aegadel klientidele avatud vaid Saaremaa loomakliiniku pood. 

Selleks järgitakse seal kõiki vajalikke ohutusnõudeid, kinnitati Saarte Häälele loomakliinikust. Samuti tegutseb tavapäraselt ka nende kliinikuosa, kuid sealgi tuleb klientidel järgida kõiki ohutusnõudeid.

Kuigi selle nädala algul üritas end taasavada Auriga kaubanduskeskuses asuv lemmikloomapood 4Käppa, kolides selleks ajutiselt endise jahipoe pinnale, et klientidele oleks tagatud sissepääs tänavalt, tuli neil kriisikomisjoni otsusel uksed siiski sulgeda.

Küll aga on kaupluses kohapeal esmaspäevast laupäevani kell 10–20 ja pühapäeval kell 10–18 olemas nende töötaja ehk e-poest tellitud kaubale saavad kliendid soovi korral ikkagi ukse taha järele minna.

Saaremaa kaubamajas tegutseva Ruudi lemmikloomapoe juhatuse liige Liili Raasuke ütles Saarte Häälele, et ka nende poest on klientidel võimalik kaup kätte saada samamoodi nagu 4Käpast, st toimib nn uksekaubandus.

“Saab tellida kirja teel Facebooki Ruudi lemmikloomapoe kontole teadet jättes või helistada telefonil 56 352 196,” selgitas Raasuke. “Lepime kauba üleandmise aja kokku ja tundub, et selles praeguses olukorras see klientidele sobib.”

Mis maikuus toimuma hakkab, ei osanud Raasuke öelda. “Võimalik, et hakkame müüma samamoodi uksekaubandusega, aga kindlatel kellaaegadel,” arutles ta. Info selle kohta jõuab klientideni kõige kiiremini ikka Ruudi lemmikloomapoe Facebooki konto kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles