Uute ärikeskuste valmimine sõltub suuresti karantiiniaja lõpust

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Wow Keskuse ehitus
Wow Keskuse ehitus Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kuressaarde kerkib ühekorraga kaks uut ärikeskust – linna ühes servas puhtalt kaubandusele keskenduv Magaziin ja teises servas ka meelelahutust pakkuv WOW! Keskus. Mõlema ehitust mõjutab nüüd koroonast tingitud keeruline aeg.

WOW! Keskuse omanikud kinnitasid veel paar kuud tagasi, et ehitusega püsitakse graafikus ning uksed avatakse pidulikult 7. mail. Nüüd seda kuupäeva enam välja ei öelda, ent ehitus pole ka seisma jäänud.

WOW! Keskuse projektijuht Karolina Liblik kinnitas, et ehitustööd objektil jätkuvad. Seda võib näha igaüks, kes Tuulte Roosi kaudu liikuma juhtub.

"Pärast karantiini lõppu kooskõlastame eritööde graafiku."

KAROLINA LIBLIK

Libliku kinnitusel on ärikeskuse ehituslikud sisetööd lõppjärgus. Eritööde spetsialistid saab aga tellida objektile ikkagi pärast karantiiniperioodi lõppu.

Välisfassaadi tööd on jätkuvalt graafikus. „Pärast karantiini lõppu kooskõlastame eritööde graafiku ja saame avaldada keskuse avamispäeva,“ ütles Karolina Liblik.

4000-ruutmeetrise põrandapinnaga hoonesse on kavandatud suur pereatraktsioonikeskus, Comarketi kauplus, spordiklubi 24-7 Fitness ja apteek.

Wow Keskuse ehitus
Wow Keskuse ehitus Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Samal ajal käivad ehitustööd ka võrumaiste juurtega kauplusteketi Magaziin Saaremaa kaupluse juures. Kui esialgu kavatsesid nemadki ukse avada juba sel suvel ning jaanuari lõpul alanud ehitus ongi jõudsalt edenenud, siis praegu ei julgeta avamise osas enam konkreetsemaks minna.

„Ehitustööd hetkel käivad, kuid praegused rasked olud ei võimalda kahjuks esialgsetest plaanidest kinni pidada,“ tunnistas KPG Kaubanduse OÜ turundusjuht Margit Lukka. „Täpsemat infot kaupluse avamise osas on seega tänasel päeval keeruline anda.“

"Praegused rasked olud ei võimalda kahjuks esialgsetest plaanidest kinni pidada."

MARGIT LUKKA

Magaziini Saaremaa kauplus kerkib Saare Selverist üle tee Tallinna tn 78/80 asuvale krundile, müügisaaliks on rajatud ca 1000 ruutmeetrit. Magaziini kauplusteketti kuulub 13 poodi üle Eesti Pärnust Sillamäeni ning Valgast Viimsini.

KPG Kaubanduse OÜ on võrumaiste juurtega kodu- ja aiakaupade kett, mis pakub laias valikus kaupa mõistliku hinnaga. Sortimendist leiab nii paate, kalastustarbeid, kodukaupu, mänguasju, riideid, jalanõusid, tööriistu kui ka aiakaupu.

Magaziini kaupluse ehitus
Magaziini kaupluse ehitus Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles