Kuressaare linn tähistab sünnipäeva virtuaalselt

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kuressaare Raekoda
Kuressaare Raekoda Foto: Saaremaa vald

8. mail saab Kuressaare linn 457-aastaseks. Kehtiva eriolukorra ajal välditakse kuressaarlaste heaolu pärast rahvarikast pidu, kuid sünnipäev ei jää pidamata. Kuressaare Kultuurivara kutsub kõiki linlasi ja linna sõpru tähistama sünnipäeva virtuaalsel teel. 

Kuressaare Kultuurivara juht Tiiu Tammoja ütles, et 8. mail tasub jälgida nii valla kui ka Kuressaare Kultuurikeskuse sotsiaalmeediat. „Kavas on muusikalised tervitused ja ajude ragistamist vajav mälumäng. Mälumäng keskendub loomulikult Kuressaare linnale.“

Rohkem infot mälumängu kohta leiab Kuressaare kultuurikeskuse Facebooki lehelt. Seekord on võimalik jälgida ka vallavanem Madis Kallase tervitust videoformaadis veebis.

Ja kui varem on saanud kuressaarlased sünnipäeval osa linna tordist või muust maiusest, siis seekord kutsub Kultuurivara linlasi ise kooki või torti valmistama.

Torditegijad Leena Mölder, Mari-Liis Raud ning Marita ja Madis Kallas pakuvad selleks oma retsepte nii valla lehes kui sotsiaalmeedias, aga mõistagi võib koogi või tordi meisterdada oma retsepti järgi. Kultuurivara kutsub üles saatma oma tordipilti või -videod Facebooki sõnumina Kuressaare kultuurikeskusele või e-meilile merike.lipu@kuressaare.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles