Kure ja Nautleja kohvik läksid ühe omaniku kätte

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KOHVIKUOMANIK: Rainis Lõuke kinnitab, et Kure jätkab oma tuntud headuses.
KOHVIKUOMANIK: Rainis Lõuke kinnitab, et Kure jätkab oma tuntud headuses. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Seni Diva ööklubiga tegelenud Rainis Lõuke ostis ära Kure ja Nautleja kohviku ning avab üsna pea veel ühe uue söögikoha. 

Müügisoovi avaldanud senistelt omanikelt kohvikud ära ostnud Lõuke ütles, et Kure on juba avatud ja Nautleja loodetakse lahti teha juunis.

Kure kohvikus ei muutu tema sõnul midagi. “Kogu kontseptsioon, kujundus ja vibe jäävad samaks,” märkis Lõuke perekond Kõrvitsa asutatud pisikese kohviku kohta. Nautlejas tuleb mõningaid muudatusi, kuid üldpilt jääb samaks. “See jääb ikkagi kohvikuks,” kinnitas Lõuke. Suvel loodab ta Nautleja terrassil ka mõnusaid üritusi korraldada ning Nautleja peaks avatuks jääma septembri-oktoobrini. 

Kure kohviku kõrval asuvates Saarte Hääle endistes toimetuseruumides plaanib Lõuke jätkata toitlustamise pakkumisega. Seal praegu tegutsev toidukoht läbib uuenduskuuri ja edaspidi keskendutakse tänavatoidu pakkumisele. 

“Ega me ette teadnud, mis juhtuma hakkab,” rääkis Lõuke, viidates, et hakkab kohvikutega tegelema ajal, mil turismi olukord on üsna nutune. Hirmu ta siiski ei tunne. Kohvikupidamine on tema jaoks ka nii-öelda harrastus. “Vanust juba nii palju, et võiks teha seda, mida meeldib,” naeris ta. 

Tegutsema jääb ka ööklubi Diva, kui see lõpuks lahti tehakse. Praegu ööklubide avamise aegu riiklikult teada antud veel pole, kuid Lõuke kavatseb vaatamata sellele “käe sooja” hoida. Juulis ja augustis sooviks ta lossihoovis korraldada kontserdisarja. Praegu pole veel kindel, et kas ja mis  kuupäevadeks luba saadakse, kuid töö selle mõttega käib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles