Teele Viira toodab koos elukaaslasega disainkasvuhooneid

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
ARMAS MAJAKE: Teele Viira jaoks on jalgadel kasvuhoonemajake ühtlasi ka imearmas disainielement. Niisama naljalt sellest pilku peale heitmata juba mööda ei kõnni.
ARMAS MAJAKE: Teele Viira jaoks on jalgadel kasvuhoonemajake ühtlasi ka imearmas disainielement. Niisama naljalt sellest pilku peale heitmata juba mööda ei kõnni. Foto: Erakogu

Saarlasest lauljataril Teele Viiral turgatas koroonaajal pähe mõte üks väike unistus teoks teha. Praeguseks on ettevõte asutatud, tootmine käib ning esimesed tehingudki juba tehtud.

Idee sadas justkui taevast alla märtsikuu põneva aja keerises, tunnistas Teele Viira. "Mees läks last tudule viima ja hüüdis mulle naljaga pooleks, et mõelgu ma välja, mis me siis teeme, kui töö peaks ära kaduma," rääkis Viira.

"Sobrasin oma unistuste kaustas ja leidsin ennast mõtlemas oma meelest super idee peale – miks mitte proovida teha kasvuhoonete sari, kus oleks erinevates suurustes kasvuhooneid, mis näeksid välja ülihead ja millega saaks toetada inimeste taimekasvatamissoove."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles