Brigitte Susanne Hundi esindaja eitab nõudest taganemist IT-firma vastu (3)

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Konstantin Sednev

"Robert Sarv on tunnistanud nõude saatmist EQ puhul valele adressaadile ning vabandanud," ütleb Saaremaa IT-firma omanik Egon Kaljulaid. 

Saarte Hääl kirjutas teisipäeval, et arvutifirma EQ Computer peaks maksma kahe internetis avaldatud kommentaari eest 1480 eurot, sest avaliku elu tegelane Brigitte Susanne Hunt tundis end arvamusavaldustest solvatuna.

Egon Kaljulaid ütles nädala alguses Saarte Häälele, et ei mõista, kuidas saab temalt küsida mittevaralise ja varalise kahju hüvitamist kommentaaride eest, mis väidetavalt on kirjutatud tema ettevõttelt internetiteenust ostva inimese arvutist. Advokaadi viidatud IP-aadressi taga on Kaljulaidi ettevõttel 150 klienti.

"Kuna EQ Computer ütles, et tegemist on IP-aadresside edasimüügi olukorraga, siis hetkel kontrollime EQ väited üle ning eks siis saame lõpliku otsuse teha," selgitas Brigitte Susanne Hundi lepinguline esindaja vandeadvokaat Robert Sarv advokaadibüroost EmeraldLegal.

Robert Sarv: keegi ei ole taganenud

Vandeadvokaat Robert Sarv advokaadibüroost EmeraldLegal palus 28. juulil 2020 parandada Saarte Hääle esinevad valeväited: 

"Keegi ei ole nõudest „taganenud“ – see tähendab lõplikult loobunud, vaid EQ ajakirjanduse vahendusel esitatud väited lähevad kontrollimisele kohtusse eraldi taotluse raames. Kui kohtus selgub, et EQ hetkel täiesti paljasõnalised väited vastavad tõele, siis loobutakse nõudest nende vastu.

Samuti ei ole keegi EQ ees vabandanud, selleks pole põhjust, ning arvestades Egon Kaljulaiu senist käitumist, ei vabanda keegi EQ ees ka tulevikus."  

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles