Saaremaa kosmeetikatootjat vaevavad Venemaal mured

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Natura Siberica omanik Andrei Trubnikov paistab silma erakordse loodusearmastusega, mille kinnituseks on alati tema kaelas rippuv konnakuju. Kolleegide kinnitusel sai ta konna kingituseks ühelt töökaaslaselt ning nüüd on see kujunenud kosmeetikaärimehe amuletiks.
Natura Siberica omanik Andrei Trubnikov paistab silma erakordse loodusearmastusega, mille kinnituseks on alati tema kaelas rippuv konnakuju. Kolleegide kinnitusel sai ta konna kingituseks ühelt töökaaslaselt ning nüüd on see kujunenud kosmeetikaärimehe amuletiks. Foto: NATURA SIBERICA

Äripäev kirjutab, et Eestis keemiatööstuse TOPi edetabeli tipus püsiva kosmeetikatööstuse rajanud Andrei Trubnikovi Venemaa firma on sattunud tule alla. 

Teda ähvardab 52 miljoni euro suurune nõue ja kohus on osa ta kaubamärke konfiskeerinud. Sama mees tegutseb Natura Siberica kaubamärgi all ka Saaremaal Tõllustes. Nõude on põhjustanud Moskvas rendile võetud tehases selle aasta märtsis puhkenud tulekahju, milles hävis 80 protsenti tehasest. Tulekahjuga on kaasnenud vaidlused mitme osapoole vahel ja seetõttu ka rahalised nõuded. 

Tõllustes firmat esindav Diana Õisnurm ütles Saarte Häälele, et ei oska teemat kuidagi kommenteerida, kuna pole Äripäeva kirjutatuga kursis. "Meil läheb siin kõik vanamoodi edasi," kinnitas ta hetkeolukorra kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles