Jaagup Kallas ja Olli Royal tulid Eesti meistriks

Saarte Hääl
Copy
VÕISTLUSTULES: Jaagup Kallas ja Olli Royal teel Eesti meistritiitli poole.
VÕISTLUSTULES: Jaagup Kallas ja Olli Royal teel Eesti meistritiitli poole. Foto: Elin Jalakas

Kosel peetud ratsutamise kolmevõistluses tuli seenioride klassis Eesti meistriks Saare ratsakeskuse võistluspaar Jaagup Kallas ja Olli Royal, kes kahel varasemal aastal on kullast napilt ilma jäänud.

Koolisõidust, takistussõidust ja krossist koosneval võistlusel olid Kallase kohad teine, esimene ja esimene, mis andis talle ja Olly Royalile kuldmedali. Koolisõidu teine koht läks Kallase sõnul selle nahka, et ta unustas kaks korda skeemi ära ja sai karistuspunktid. 

Jaagup Kallas ütles kommentaariks, et hindab eelmisel nädalavahetusel võidetud kuldmedalit kõrgelt. Selle teenimine oli ka võistluse ainus eesmärk. "Eriti valmistab see võit rõõmu seetõttu, et kaks eelnevat aastat on kuld tobedate eksimuste tõttu napilt käest libisenud," ütles värske Eesti meister.

Oktoobris ootab Jaagup Kallast ja Olli Royalit ees MM Prantsusmaal, kus võisteldakse seitsmeaastaste hobuste klassis. Kvalifikatsiooninorm sai täidetud juuli alguses Poolas. 

Saaremaal selgitati takistussõidu meistreid

2020. aasta Saaremaa meistriks takistussõidus tuli Luise Vevers hobusel Ruudi. Luise ja Ruudi suutsid ainsa paarina läbida 110 cm kõrguse MV parkuuri vigadeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles