Pärsama Lasteaeda asub juhtima Juta Koppel

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Pärsama lasteaed/facebook

Pärsama Lasteaia uueks juhiks valiti praegune Saaremaa Laste ja Perede Tugikeskuse sotsiaalpedagoog Juta Koppel.

Abivallavanem Helle Kahmi sõnul on Juta Koppel pikaajalise haridusalase töökogemusega. „Tema isiksus ja pikaaegne alusharidusasutuste juhtimiskogemus on konkursikomisjoni jaoks tähtsad omadused, mille alusel Juta Koppel valituks osutus. Ootame uuelt direktorilt head koostööd lapsevanemate, lasteaia, kooli ja kogu kogukonnaga,“ kommenteerib abivallavanem.

Koppeli viimase aasta töökogemus tugikeskuse sotsiaalpedagoogina on heaks aluseks ka erivajadustega lastega töötamiseks ning Saaremaa haridusruumi tunnetamiseks. „Kindlasti on tähtis ka Pärsama lasteaia eesseisev areng, sh rühmade jätkuv laienemine Leisis,“ lisab Kahm.

Tulevane direktor Juta Koppel ise kirjeldab ennast ja tulevast töökohta järgnevalt: „Mul on kogemus ja tahe anda endast parim. Pean oluliseks lahenduskeskset lähenemist, mis toetab nii laste arengut kui ka koostöö võimalusi. Läbi elukestva õppe olen kaasaegse juhtimisega hästi kursis ja usun, et olen innustav ja toetav meeskonna liige.“

Juta Koppel asub Pärsama Lasteaeda juhtima alates tulevast nädalast. Pärsama Lasteaia senine direktor Liis Madisson asub alates septembrikuust juhtima Tuulte Roosi Lasteaeda Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles