REPORTAAŽ ⟩ Meie piknikuplaane koroona ega vihm ei riku!

Kristina Õun
, Reporter
Copy
SIPELGAPESA KOHVIKUSIMMAN: Eneken Teder, Heli Sipelgas, Ene Kallas, Anu Pärnoja ja Andi Pärnoja kaifivad mõnusat seltskonda.
SIPELGAPESA KOHVIKUSIMMAN: Eneken Teder, Heli Sipelgas, Ene Kallas, Anu Pärnoja ja Andi Pärnoja kaifivad mõnusat seltskonda. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Tänavune Kuressaare tänavapiknik tuli natuke teistsugune. Lisaks sellele, et üritusele tõmbas pidurit koroonaoht, ei aidanud kaasa ka laupäevane niru ilm, mis hoovipikniku pidamist just ei soodustanud. Kõikide takistuste kiuste oli siiski ka neid, kes oma piknikuplaanidest ei loobunud ja traditsioonile truuks jäid.

Läinud laupäeval pidanuks läbi Kuressaare kesklinna sirutuma pikk laudaderida, linnasüdames valitsema paras möll ja melu ning hea ja parema mekutamise kõrvale kõlama kilked ja laul. Paraku on plaanid  üks, reaalsus aga hoopis teine asi. Kuressaare tänavapiknik on eelnevail aastail toimunud nii kesklinnas kui ka lossipargi lähistel. Tänavuse oodatud tänavapikniku asemel tuli aga viiruseohu tõttu  taanduda hoopis hoovidesse ja kohvikutesse. Et mitte lasta koroonaviiruse hirmul üritust päris ära kaaperdada, otsustati pidu läbi viia hajutatult.

Nii kutsutigi inimesi üles korraldama 5. septembril piknikku oma aias oma seltskonna või perega. Nagu nimme oli aga ilmataadil just sel päeval plaanis suur kastmispäev ning vett tilkus ja kallas taevast praktiliselt päev otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles