Politseinädal: joobnud juht ja jooksus liiklusohtlikud veised

Saarte Hääl
Copy
Politsei
Politsei Foto: pxhere.com

Möödunud nädala jooksul registreeriti Kuressaare politseijaoskonnas 46 väljakutset ja sündmust. Jaoskonda toodi kaheksa inimest, kellest kainenema jäeti neli. Juhtus kaks liiklusõnnetust.

8. septembri pärastlõunal teatati politseile, et Kuressaare–Püha–Masa maanteel on teelt välja sõitnud Volkswagen. Teatele reageerisid nii päästjad, kiirabi kui ka politseipatrull.

Kiirabi toimetas autojuhi haiglasse. Tuvastati, et sõiduk oli kaotanud juhitavuse, kaldunud teelt välja ja paiskunud vastu puid.

Samuti tegid politseinikud kindlaks, et juht oli tarvitanud alkoholi ja esialgsetel andmetel oli tal ka turvavöö kinnitamata, teatas Kuressaare politseijaoskonna juhtivpolitseinik Aare Allik.

12. septembril kella 11 ajal juhtus liiklusõnnetus Muhu saarel Liiva külas. Õnnetus juhtus, kui parklasse pööret alustavale sõiduautole Opel sõitis tagant sisse mootorrattur. Rattur sai kokkupõrke tagajärjel vigastada ja viidi Kuressaare haiglasse.

Eelmisel nädalal sai politsei teate, et Kuressaares Kalevi põik tänavalt on ehitusobjektilt tööriistu varastatud. Juhtumi suhtes alustati süüteomenetlust.

13. septembril sai politsei mitu teadet, et Masa külas on maanteel ja maantee ääres veised, mille tõttu võib tekkida liiklusohtlikke olukordi. Info edastati loomade omanikule, kes loomad aedikusse tagasi viis.

Kooliaeg on alanud ja sellega seoses tuletab Aare Allik nii sõidukijuhtidele kui ka koolijütsidele meelde, et liikluses tuleb olla tavapärasest tähelepanelikum. Eriti ettevaatlikud peaksid sõidukijuhid olema koolide ümbruses, sest lapsed näevad liikluses toimuvat teises perspektiivis kui täiskasvanud ning ei pruugi liiklusest tulenevaid ohte tajuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles