LUUBI ALL ⟩ Nutikad pisivargad himustavad kõike – kärakast sukkpüksteni: "Ühel tuli soe grillkanakoib püksist välja"

Kristina Õun
, Reporter
Copy
KOHAPEAL PUDEL TÜHJAKS JA RIIULISSE PEITU: Rae Konsumi juhataja Marju Leedo räägib, et lisaks alkoholile näib suur janu olevat energiajookide järele, mille pudel sageli poes kohapeal tühjaks juuakse.
KOHAPEAL PUDEL TÜHJAKS JA RIIULISSE PEITU: Rae Konsumi juhataja Marju Leedo räägib, et lisaks alkoholile näib suur janu olevat energiajookide järele, mille pudel sageli poes kohapeal tühjaks juuakse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kui mõned kodanikud lähevad poodi vargile kindla eesmärgiga ja proovivad näpata midagi, mida hiljem on võimalik edasi müüa, siis osa tegelasi paneb pihta üsnagi kummalist kraami.

Marika Mägi
Marika Mägi Foto: SH

COOP-i kaubandusjuht Marika Mägi ütleb oma müüjapäevi meenutades, et pisivarastega on saanud ikka igasugust tsirkust. “Kord oli üks Kuressaares väga tuntud peenike proua poes ja kui ta kauplusest väljuma hakkas, kukkusid turvaväravad kriiskama. Ta oli endale ühe nuku taskusse pannud ja proovis siis olukorrast välja rabeleda nii, et viskas selle nuku maha ja lükkas riiuli alla – ühesõnaga täielik komöödia,” räägib Mägi. “Neid asju, mida inimesed on püüdnud pihta panna ja mille nimel nad riskivad, on muidugi seinast seina, vahel satub sekka ikka midagi päris jaburat. Näiteks on üritatud varastada Brita kannufiltreid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles