Robert Virves ja Sander Pruul sattusid Soomes toimuval rallil õnnetusse

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Rallisõitja Robert Virves haiglas
Rallisõitja Robert Virves haiglas Foto: Robert Virves/FB

Soomes sõidetaval Pohjanmaa Rallil juhtus laupäeval õnnetus, kus sai viga Saaremaa rallipaar Robert Virves-Sander Pruul. Mõlemad viidi kiirabiga haiglasse ning käsil olnud katse katkestati.

Õhtupoolikul postitas Robert Virves oma fännilehele Facebookis, et tänab kõiki, kes nende pärast muret tunnevad. Sander Pruul oli Virvese sõnul selleks ajaks juba haiglast välja saanud ja temaga oli kõik korras.

Ka Roberti enda uuringud olid korras, kuid tema pidi jääma haiglasse. „Kere on haige, sest viimseni ei olnud ma valmis kokkupõrkeks,“ põhjendas Virves oma postituses.

Õnnetus juhtus Virvese sõnul ralli seitsmendal katsel, kui sisekurvis tõstis kivi neil auto ühe külje õhku. Ehkki juhtunu tundus sel hetkel täiesti tavaline ja maanduti ratastele, maandus vasak esiratas Virvese sõnul siiski veidi kraavi pervele. „Edasi kiskus meid juba kraavi edasi, kuni ette jäi puu,“ kirjeldas Virves.

„Algul tundus lihtsalt, et tõmbas veidi hinge kinni aga kui autost välja tulin, siis sain aru, et alaseljas on valu ja jalad võttis korra alt ära. Seepärast otsustati katse seisma jätta ja kiirabiga meid kontrolli viia.“

Virves loodab haiglast koju saada pühapäeval. „Veelkord, tänud kõigile ja rallime varsti jälle!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles