Noore saarlanna raviks kogunes pea 51 000 eurot

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Karina koos elukaaslase Sandri ja pisitütar Sara Susanniga.
Karina koos elukaaslase Sandri ja pisitütar Sara Susanniga. Foto: Erakogu

24-aastane saarlanna Karina Peel, kellel avastati neljanda staadiumi soolekasvaja, sai vähiravifondi "Kingitud elu" ja heade annetajate toel raviks kokku pea 51 000 eurot.

Vähiravifondi "Kingitud elu" juhataja Toivo Tänavsuu ütles, et tulemus on märkimisväärne – Karina ravi tarbeks tegi annetuse 1700 inimest ja ka mõned ettevõtted. Nädalaga on Karina raviks kogunenud ligi 51 000 eurot. Tänavsuu lausus, et selle summaga kaetakse Karina ravikulud vähemalt üheksaks kuuks ja naine saab keskenduda kõige olulisemale: oma tervisele ja oma perele. 

"Suur tänu kõikidele toetajatele! Üheskoos kinkisite ühele noorele naisele lootuse ja võimaluse elada. Ühele pisikesele tüdrukule aga võimaluse emmega koos olla," rääkis Tänavsuu. "Oleme suures lootuses ja ootuses, et ravi toimib ja me saame Karina käest varsti taotluse ravirahastuse pikendamiseks. Tavaliselt tulevad sellised taotlused iga kolme kuu tagant."

Karina ise tõdes, et niivõrd suur tähelepanu ja toetus tuli talle väga suure üllatusena: "Postkast jooksis täiesti umbe ja kirju tuli ikka igast suunast. Mõned inimesed uurisid ka, kas saab minu enda kontole ülekande teha. Mul on väga hea meel, kui suudeti arvestatav summa kokku koguda!" Karina kinnitas, et on kõikidele annetajatele ääretult tänulik ning tõstis eraldi esile oma tööandjat Rademar OÜ-d, kes samuti tema ravi toetamiseks suure panuse andis. "Muidugi tänan ka vähiravifondi, ilma kelleta poleks ma omadega vast mitte kuhugi jõudnud," lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles