Hillar Teder lahkus autoärist ja müüs oma osaluse Peeter Tiitsonile

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Euroraha.
Euroraha. Foto: pxhere.com

Hillar Teder müüs oma osaluse kolmes firmas, mis tegelesid Audide müümisega. Sellega on saarlane Peeter Tiitson nüüd kõigi firmade ainuomanik.

ETTEVÕTJA PEETER TIITSONI vara väärtuseks hindas Äripäev 9,7 miljonit eurot.
ETTEVÕTJA PEETER TIITSONI vara väärtuseks hindas Äripäev 9,7 miljonit eurot. Foto: Erakogu

Äripäev kirjutas, et Hillar Tederi Luksemburgi ettevõtte Vunderbuilt käes oli kuni juuli lõpuni 50% suurune osalus kolmes Audi edasimüügiga tegelevas Eesti ettevõttes: HPT Property OÜ-s, mis rendib autokeskustele kinnisvara, Reval Auto Esindused OÜ-s, mis müüb uusi ja kasutatud autosid, ja Al Mare Auto OÜ-s, mille tegevusala on Audi edasimüüjate võrgustiku arendamine ja haldamine ning Audi sõidukite hulgimüük. 

Nüüdsest on kõik firmad registreeritud senise teise osaniku ja Al Mare Auto tegevjuhi Peeter Tiitsoni nimele, kes figureeris tänavu esmakordselt ka Äripäeva rikaste TOP-is 441. kohal. 

Peeter Tiitson alustas 1996. aastal Reval Auto automüüjana ja tõusis järk-järgult kõrgemale positsioonile. Temast sai müügijuht, siis müügidirektor ja viimaks ka juhatuse liige.

Möödunud nädalal ütles Tiitson Saarte Häälele, et kuigi sügisene koroonaviirusega seotud huku kuulutamine muudab tedagi pisut murelikuks, siis praeguses olukorras on nad asjadega rahul ning isegi kevadise koroonakriisi ajal ei tulnud töölisi koondada, vaid personali isegi suurendati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles