Pärli piigad pidid veidi enne lavale minekut kava muutma

Kristina Õun
, Reporter
Copy
VEEL ÜKS VÕISTLUSKOGEMUS KIRJAS:  Vasakult esireas Elis Heinam, Sofia Väin, Elisabet Kallas, Eliise Vares, Kirke Pulk, Marta Aus. II reas vasakult Heleri Ink, Ketlin Bachman, Mia Gret Jalakas, Laura Putku, Kätriin Uue, Victoria Amanda Aavik.
VEEL ÜKS VÕISTLUSKOGEMUS KIRJAS: Vasakult esireas Elis Heinam, Sofia Väin, Elisabet Kallas, Eliise Vares, Kirke Pulk, Marta Aus. II reas vasakult Heleri Ink, Ketlin Bachman, Mia Gret Jalakas, Laura Putku, Kätriin Uue, Victoria Amanda Aavik. Foto: Marjana Tõnisson

Läinud laupäeval toimusid Tartus A. Le Coqi spordihoones Tublide turniir 2020 & Eesti meistrivõistlused ilu- ja rühmvõimlemises, kus tegid oma võistlusspordi teise stardi võimlemisklubi Pärl Aurora rühma noored neiud.

Tublide turniiril osales Pärli klubist 12 tüdrukut, kes sündinud aastail 2010, 2011 ja 2012, ning nende jaoks oli tegu teise võistlusega, mis toimus Eesti võimlemisliidu meistrivõistluste ühe osana.

Nii tüdrukute endi kui ka Aurora rühma treeneri Marjana Tõnissoni pagas kasvas väärtuslike kogemuste võrra ning miniklassi vanemas, B-grupis saavutati 4. koht, teatas VK Pärl oma sotsiaalmeedia lehel. Võistlusgruppe oli selles kategoorias kokku viis. 

"Kava esimene pool oli väga ühtne ja suuri eksimusi ei tulnud, küll aga kava teises pooles lõi närv tüdrukud veidike rivist välja ning uuesti ühte rütmi saada oli keeruline," rääkis Tõnisson. "Arvestades, et pidime seoses vigastusega, mis tekkis soojenduse ajal, kava koosseisu muutma 40 minutit enne platsile minekut ja see eeldas ka jooniste muutmist, siis oli täiesti mõistetav, et kõik ei suju nii nagu treeningute parimatel katsetel." Ta lisas, et piigad olid ütlemata tublid, eriti arvestades, et tegemist on nende teise võistlusega. "Kogemus on see, mida enim vajame. Tüdrukud õpivad ka end üha enam võistlusolukorras tundma. Ja mina neid samuti," lisas treener. 

Sama kinnitas ka Pärli klubi eestvedaja Kadri Rõõm: "Võistleme ju väga pikaaegsete kogemustega klubidega olukorras, kus lapsed reaalselt nägidki võistlusi esimest korda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles