Hullumeelsest ideest sündinud WOW avas uksed

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
TRIKIGA LIIKUMA: Helena ja Lauren proovisid kätt mudelautode valgusega juhtimises.
TRIKIGA LIIKUMA: Helena ja Lauren proovisid kätt mudelautode valgusega juhtimises. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

WOW-keskuse avamisel olid taustaks küll ehitusmeeste veel viimased kopsimised, kuid esimesed avastajad said atraktsioonidel juba lustida. 

Kuressaare Tuulte Roosi asumisse kerkinud WOW-elamuskeskus lootis juba nädalavahetusel päriselt uksed avada, kuid vallavanem Mikk Tuisk nentis tervituskõnes, et mõned load tuleb veel korda ajada. Keskuse tegevjuht Heli Jalakas ütles, et nad tõesti lootsid nädalavahetuseks valmis saada, kuid päästeametil olid mõned märkused asjade kohta, mis tuleb ära lahendada. Jalakas kinnitas, et nende siht on keskus koolivaheajaks täielikult avada. 

WOW atraktsioonid valmistanud Proto avastuskeskuse juht Ott Sarapuu ütles, et neil oli üks juhtmõte: “Lastel peab olema tore.” Tema sõnul kehtib reegel, et kui lastel on tore, siis on ka vanematel üsna mõnus olla. 

WOW ATRAKTSIOONID valmistanud Proto avastuskeskuse juht Ott Sarapuu ütles, et neil oli üks juhtmõte: “Lastel peab olema tore.”
WOW ATRAKTSIOONID valmistanud Proto avastuskeskuse juht Ott Sarapuu ütles, et neil oli üks juhtmõte: “Lastel peab olema tore.” Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
WOW-keskuse avamine
WOW-keskuse avamine Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sarapuu sõnu kinnitas see, et pärast lindilõikamist esimest korda kasutust leidnud atraktsioonidel lustisid nii lapsed kui ka täiskasvanud külastajad. 

Ott Sarapuu sõnul on sellised keskused tänapäeva trend ning neid kerkib üle Eesti. Saarlastele eeskujuks tõi ta Hiiumaal Käinas sel aastal avatud Tuuletorni elamuskeskuse, mis oma külastatavusega lööb ka mõnda Tallinna samalaadset keskust. 

Valgusega juhitaval mudelautode rajal mänginud Lauren ja Helena tunnistasid, et esmapilgul on tegemist ägeda kohaga, mille taolisest Kuressaares puudus oli. 

Elamuskeskuses on 30 atraktsiooni igale vanusele. Osa atraktsioone ei ole koroonapiirangute tõttu veel kohale jõudnud ning osa ei ole veel tööle pandud. 

WOW-keskus on kuni kuueaastastele lastele tasuta, kuni 19-aastased õpilased peavad välja käima 8 eurot, täiskasvanud 12 eurot, perepilet (kaks täiskasvanut ja alaealised lapsed) maksab 28 eurot. 

Elamuskeskuse avamine tähendab, et nüüd käib tegutsemine kogu hoones. Lisaks elamuskeskusele asub WOW-s spordiklubi ja Selveri kauplus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles