Päevakeskuse juurdeehituse teeb Arens Ehitustööd

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Päevakeskus koosneb erinevatest, üksteise külge lükitud kolmest selgelt oma karakteriga hoonest – nii on ka lisanduv saal ühtviisi enesekeskne, samas olemasolevat linnaehituslikku ja arhitektuurset keskkonda maksimaalselt arvestav.
Päevakeskus koosneb erinevatest, üksteise külge lükitud kolmest selgelt oma karakteriga hoonest – nii on ka lisanduv saal ühtviisi enesekeskne, samas olemasolevat linnaehituslikku ja arhitektuurset keskkonda maksimaalselt arvestav. Foto: eskiisid: karli luik / molumba oü

Saaremaa vallavalitsus tunnistas eile Kuressaare päevakeskuse juurdehituse riigihankel edukaks OÜ Arens Ehitustööd ja Dreibau OÜ ühispakkumuse maksumusega 502 185 eurot koos käibemaksuga. 

Avatud riigihankele “Kuressaare Hoolekande juurdeehituse projekteerimis- ja ehitustööd” laekus tähtaegselt kuus pakkumist: ühispakkujalt OÜ Arens Ehitustööd ja Dreibau OÜ ning pakkujatelt ÖSEL PROJEKT OÜ, Tesman Ehitus OÜ, OÜ BauEst, OÜ Kuressaare Ehitus ja Ehitus5ECO OÜ. 

Kuressaare Ehituse pakkumus lükati tagasi kui riigihanke alusdokumentides esitatud tingimustele mittevastav ning OÜ Arens Ehitustööd ja Dreibau OÜ ühispakkumus tunnistati parimaks kui majanduslikult soodsaim.

Foto: eskiisid: karli luik / molumba oü
Foto: eskiisid: karli luik / molumba oü
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles