Kuressaare politseijaoskond tunnustas häid töötajaid

Kristina Õun
, Reporter
Copy
OLGE TÄNATUD: Peadirektor Elmar Vaheri tänukirja pälvis tänavu piirivalvur Riho Õun. Prefekt Kaido Kõplase tänukirja sai kolm inimest, nende seas ka väärteomenetleja Hedi Vipp.
OLGE TÄNATUD: Peadirektor Elmar Vaheri tänukirja pälvis tänavu piirivalvur Riho Õun. Prefekt Kaido Kõplase tänukirja sai kolm inimest, nende seas ka väärteomenetleja Hedi Vipp. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eilsel politsei- ja piirivalveameti aastapäevaaktusel tunnustati tänukirjadega tublisid ametnikke ja avaldati tänu tehtud töö eest.

“2020. aasta on seoses koroonaviirusega olnud kindlasti meile kõigile varasematest aastatest oluliselt erinev ning ka Kuressaare jaoskonna meeskonnal tuli kokku puutuda paljude uute tööülesannetega,” ütles Kuressaare jaoskonna juht Rainer Antsaar. 

“Usun, et meie meeskond on uutes oludes hästi hakkama saanud. Hoidkem üksteist ja pingutame üheskoos, et peatada viiruse levikut.”  

Antsaar soovis kolleegidele tunnustuse puhul õnne ja tõdes, et on nende üle väga uhke. 

Peadirektor Elmar Vaheri tänukirja pälvis sel aastal Kuressaare piirivalvur Riho Õun. 

Prefekt Kaido Kõplase tänukiri läks Kuressaare väärteomenetlejale Hedi Vipile, patrullpolitseinik Vallen Augile ja abipolitseinik Ursula Rahnikule. Abipolitseiniku teenetemärk anti abipolitseinik Meinhard Laesile. 

Prefekti tänukirja sai ka PPA koostööpartner – Saaremaa tervisedenduse peaspetsialist Riina Allik.

Tunnustuse pälvis ka kogu jaoskond tervikuna. 

Nimelt tuli Lääne prefektuuri aasta meeskonna tiitel just Kuressaare politseijaoskonnale. Lääne prefektuuri aasta raudvaraks kuulutati aga Kuressaare piirkonnavanem Meelis Juhandi.

Piirivalve 30. aastapäev oli 1. novembril ning politsei loomisest möödus 12. novembril 102 aastat, samuti on 26. novembril kodanikupäev.

 Seetõttu tähistab politsei- ja piirivalveamet just novembrikuus pidulikult politsei ja piirivalve aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles